VIDEO: Teaser oficial pentru Nissan Pathfinder

După ce au adus la Detroit conceptul ce prefigurază viitorul Pathfinder, japonezii ne arată un teaser cu versiunea de serie a SUV-ului, testată pe zăpadă.

Nissan Pathfinder se apropie, pe zi ce trece, de o nouă generaţie. După ce Salonul Auto Detroit 2012 a fost scena debutului pentru conceptul ce anunţă noul SUV, maşina ne este arătată la treabă, pe zăpadă, în filmuleţul de mai jos.

Pathfinder a fost testat pe teren american, în Colorado, Idaho şi Wyoming. Dezvoltatorii proiectului se declară foarte mulţumiţi de prestaţiile maşinii, în ciuda îndepărtării conceptuale semnificative a acesteia de linia predecesorilor săi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.