VIDEO: Teaser pentru noul Opel Corsa OPC

Noua generaţie Opel Corsa va avea şi o versiune OPC, la fel cum s-a întâmplat şi cu predecesoarea sa, de altfel. Avem mai jos un videoclip teaser în care şeful Opel ne spune că noua Corsa OPC „e foarte distractivă”.

VIDEO: Teaser pentru noul Opel Corsa OPC VIDEO: Teaser pentru noul Opel Corsa OPC

Noul Opel Corsa va avea şi o versiune OPC, ceea ce ne bucură destul de mult, fiindcă generaţia trecută a mini hot hatchului german a fost foarte plăcută.

Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto Geneva 2015 din luna martie, iar dacă e să îl credem pe şeful Opel, Karl-Thomas Neumann, noua Corsa OPC va fi „foarte distractivă”. Sigur, nu e ca şi cum ar fi putut spune că e plictisitoare şi că are prea puţină putere, nu?

Deocamdată nu există date tehnice oficiale, însă unele surse spun că noua generaţie Opel Corsa OPC va avea un propulsor tubo pe benzină de 1,6 litri care dezvoltă 210 CP, iar acceleraţia de la zero până la 100 km/h se va face în 6,8 secunde. Rămâne de văzut, însă, dacă aceste valori se vor dovedi a fi adevărate şi dacă noul Opel Corsa OPC va reuşi să depăşească nivelul de distracţie impus de Ford Fiesta ST.

Teaser VIDEO (e în limba germană, dar are subtitrări):

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.