VIDEO: Tesla Model S vs. Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale

Da, ştim, este o comparaţie destul de neobişnuită, dar se pare că cineva s-a gândit, totuşi, să o facă. Aşa că te întrebăm: care crezi că o să câştige? Electrica sau maşina inspirată din lumea curselor? Rezultatul, în videoclipul de mai jos.

VIDEO: Tesla Model S vs. Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale VIDEO: Tesla Model S vs. Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale

Tesla Model S a dovedit deja că nu este doar o maşinuţă electrică drăguţă şi prietenoasă cu mediul înconjurător, ci reuşeşte să ţină piept unor nume grele din industria auto precum Chevrolet Corvette Z51 şi Nürburgring. Iar acum a venit timpul să ne arate că nu îi este frică nici de Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale. Adică o supermaşină de stradă cu tehnologie pentru circuit.

Model S are echivalentul a 415 CP, în vreme ce V10-le de 5,2 litri de pe Gallardo produce 570 CP. Ambele maşini sunt standard, fără modificări suplimentare. Să vedem ce iese.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.