Video Tesla Roadster Sport

Theo Nissim, colaboratorul ProMotor din America a efectuat un test în exclusivitate naţională cu Tesla Roadster Sport, plus un interviu cu Camille Ricketts, Communications Manager Tesla Motors.

Theo Nissim a condus în premieră pentru presa auto românească Tesla Roadster Sport. Citiţi cum se conduce prima maşina electrică de serie din lume! Testul poate fi citit în Revista ProMotor numărul 78, deja disponibilă spre cumpărare. În plus puteţi vizionea aici un interviu în exclusivitate naţională cu Tesla Roaster Sport şi Camille Ricketts, Communications Manager Tesla Motors.

Vezi video cu Tesla Roadster Sport

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.