Video - test pick-up-uri full-size

Marile pick-up-uri americane sunt presate în special de produsele japoneze. GM a iniţiat un test comparativ de amploare între mai multe modele.

Segmentul pick-up-urilor full-size este deosebit de popular în America, însă concurenţa non-americană a devenit foarte puternică. General Motors a invitat la centrul său de testări din Michigan toţi constructorii mondiali, pentru un test comparativ detaliat, care a presupun conducerea maşinilor pe diferite tipuri de teren şi în condiţii diferite de încărcare. Astfel, oficialii GM sunt de părere că potenţialii clienţi vor fi mai bine informaţi, aceştia putând vedea concret cum se comportă diverse modele, puse în paralel, în aceleaşi condiţii de încercare.

În acest domeniu, producătorii americani sunt ameninţaţi în principal de japonezi, Toyota Tundra fiind cel mai apreciat pick-up full-size la ora actuală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.