VIDEO: TOP 10 – melodii interzise la volan!

Cercetătorii englezi au realizat un studiu cu privire la ce melodii nu ar trebui ascultate când conducem, deoarece creşte riscul producerii unui accident. Vezi care sunt aceste melodii!

Acest studiu poate părea bizar, însă este de fapt unul foarte serios, prin care se investighează factorii patologici ai stresului şi posibilele remedii ale acestuia. Somnul, masajul, sportul sunt câteva exemple care ajută, însă conform cercetătorilor de la Mindlab International, cea mai bună modalitate pentru a te relaxa este muzica.

Dr. David Lewis-Hodgson afirmă că "studiile au demonstrat că muzica pătrunde adânc în creier, stimulând nu numai regiunile responsabile cu procesarea sunetului, dar şi cele asociate emoţiilor".

"Testele au fost efectuate pe 40 de femei, pentru a observa efectul muzicii asupra funcţiilor creierului", a spus Directorul Duncan Smith.

Pentru a ajunge la un TOP 10, cercetătorii au venit cu o listă largă de melodii care a fost ascultată de grupul de persoane, iar în urma unei selecţii, au rămas cu 10. Acestea sunt probabil cele mai relaxante melodii care nu ar trebui ascultate în timp ce conduceţi, pentru că pot duce la somnolenţă şi, în acest caz, la un eventual accident.

10. Cafe Del Mar - "We Can Fly"

9. Mozart - "Canzonetta Sull'aria"

8. Adele - "Someone Like You"

7. All Saints - "Pure Shores"

6. Barcelona - "Please Don't Go"

5. Coldplay - "Strawberry Swing"

4. Enya - "Watermark"

3. DJ Shah - "Mellomaniac (Chill Out Mix)"

2. Airstream - "Electra"

1. Marconi Union - "Weightless"

VEZI AICI CELE 10 MELODII CARE AR TREBUI EVITATE LA VOLAN!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.