VIDEO: Trailer oficial pentru jocul GTA V

Cei de la Rockstar Games, creatorii jocului Grand Theft Auto, au publicat un trailer oficial pentru cel de-al cincilea titlu din seria GTA. Lucrurile se anunţă destul de serioase.

VIDEO: Trailer oficial pentru jocul GTA V VIDEO: Trailer oficial pentru jocul GTA V

După ce ne-au arătat cum se va juca noul Grand Theft Auto V, cei de la Rockstar Games au publicat un nou trailer oficial pentru jocul care anunţă nopţi nedormite, furturi de maşini exotice şi misiuni pline de acţiune.

Cei trei protagonişti ai jocului sunt puşi în centrul atenţiei în acest trailer, pe lângă lucrurile cu care ne-a obişnuit GTA. A, da, la un moment dat apare şi un avion de vânătoare în peisaj.

Grand Theft Auto 5 va fi lansat în 17 septembrie 2013 şi va fi disponibil pentru consolele PlayStation 3 şi Xbox 360.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.