VIDEO: tribut adus lui BMW Seria 8. E, cumva, o confirmare a revenirii ”optarului”?

BMW Seria 8 a fost unul dintre cele mai cunoscute şi mai dorite coupe-uri de lux în anii '80-'90, însă producţia sa a fost stopată în 1999. S-ar putea, totuşi, ca în curând să avem parte de un urmaş - poate de aceea bavarezii ne arată următorul video.

Produs timp de 10 ani, între 1989 şi 1999, BMW Seria 8 a fost la vremea sa o adevărată vitrină tehnologică. Un eventual urmaş ne-a fost prezentat de-abia în acest an, prin conceptul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, însă o confirmare oficială întârzie să apară.

Oficialii BMW s-au gândit să ne testeze răbdarea cu un mic tribut adus lui Seria 8, ceea ce ar putea însemna că următorul video e un preambul al revenirii pe scena auto a ”optarului”. Voi ce credeţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.