VIDEO: Tribut pentru Paul Walker din Fast & Furious, creat în GTA V

În Grand Theft Auto V poţi să faci cam ce vrei tu - să urmezi misiunile, să mergi de nebun pe stradă, să îţi modifici maşina sau să te tunzi. Sau toate la un loc.Sau, dacă ne luăm după videoclipul de mai jos, poţi să recreezi scene din Fast & Furious 7.

VIDEO: Tribut pentru Paul Walker din Fast & Furious, creat în GTA V VIDEO: Tribut pentru Paul Walker din Fast & Furious, creat în GTA V

Fast & Furious 7 a spart câteva recorduri de box office, fiind un film savurat de milioane de oameni din lumea întreagă în doar câteva zile. Iar o parte din farmec a stat în rolul lui Paul Walker, care a jucat pentru ultima dată în viaţă un personaj de film.

De altfel, filmul şi personajul sunt, se pare, atât de iubite, încât cineva i-a adus un tribut lui Paul Walker prin intermediul unui videoclip filmat în jocul GTA V. Cu maşini asemănătoare şi personaje similare. Fiindcă de ce nu ar face cineva aşa ceva?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.