VIDEO UberSELECT s-a lansat în România. Cât costă noul serviciu

Uber lansează în Bucureşti serviciul UberSELECT, prin care pasagerii vor fi transportaţi cu maşini dintr-o gamă superioară, precum Audi A4, Volkswagen Passat sau Skoda Octavia.

VIDEO UberSELECT s-a lansat în România. Cât costă noul serviciu VIDEO UberSELECT s-a lansat în România. Cât costă noul serviciu

Uber lansează în Bucureşti serviciul UberSELECT, prin care pasagerii vor fi transportaţi cu maşini dintr-o gamă superioară, precum Audi A4, Volkswagen Passat sau Skoda Octavia.

Citeşte şi Pare o maşină de Poliţie normală, însă are o dotare care o face să iasă în evidenţă

Maşinile care vor fi încadrate în serviciul UberSELECT vor fi conduse doar de şoferii care au calificative foarte bune. Fiecare pasager va primit o sticlă cu apă la îmbarcare.

Uber Select va avea un preţ mai mare decât serviciul UberX disponibil până în prezent,de 2,25 lei pe kilometru, comparativ cu tariful clasic de 1,39 lei/kilometru. Uber a oferit şi un model de calcul: pentru o călătorie de la podul Pipera până în Piaţa Iancului preţul călătoriei se va ridica la aproximativ 20 de lei.

Aplicaţia Uber a intrat în România anul acesta, prin varianta sa low-cost UberX. 

Citeşte şi GALERIE FOTO Povestea modelelor sport DACIA: de la conceptele futuriste, dar imposibile, la modelul care a văzut lumina zilei

Citeşte şi VIDEO DE ARHIVĂ Cum arăta o coadă la benzină în România anului 1989

Citeşte şi Ultima veste în cazul morţii lui Paul Walker

Citeşte şi GPS-ul tocmai a pierdut lupta cu telefonul, după modificarea Google Maps

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.