VIDEO: Ultimele dorinţe ale legendarului Volkswagen Kombi

La sfârşitul lui 2013, ultimul Volkswagen Kombi nou a ieşit de pe linia de asamblare a fabricii din Brazilia, după nu mai puţin de 64 de ani de producţie continuă. Legislaţia care face obligatorie montarea de airbag-uri şi frâne cu ABS pe toate maşinile noi produse în Brazilia a dus la moartea microbuzului iubit de o lume întreagă. Iar acum, pe ultimul drum, Kombi-ul îşi exprimă ultimele dorinţe într-un videoclip emoţionant.

VIDEO: Ultimele dorinţe ale legendarului Volkswagen Kombi VIDEO: Ultimele dorinţe ale legendarului Volkswagen Kombi

După 64 de ani de producţie, legendarul Volkswagen Kombi, introdus iniţial la sfârşitul lui 1949, a fost scos din fabricaţie din cauza legislaţiei braziliene, care impune montarea de airbag-uri şi frâne cu ABS pe toate maşinile noi. Astfel, bătrânul Kombi a fost tras pe linie moartă după o carieră de succes, în ciuda apariţiei unor noi generaţii între timp.

Acum, după mai bine de jumătate de secol, bătrânul Kombi îşi exprimă ultimele dorinţe şi, mai mult decât atât, îţi dă arama pe faţă. După atâta amar de vreme, am aflat că e, de fapt, o ea, şi nu un el.

Oricum ar fi, videoclipul de mai jos ar trebui să rezoneze cu nostalgicii vremurilor de mult apuse.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.