VIDEO - Un Audi blochează calea poliţiştilor şi a inspectorilor ANAF care urmăreau microbuze suspectate că transportă ţigări de contrabandă

Urmărire demnă de filmele de acţiune pe drumul european E 85, între Siret şi Suceava.

VIDEO - Un Audi blochează calea poliţiştilor şi a inspectorilor ANAF care urmăreau microbuze suspectate că transportă ţigări de contrabandă VIDEO - Un Audi blochează calea poliţiştilor şi a inspectorilor ANAF care urmăreau microbuze suspectate că transportă ţigări de contrabandă

Urmărire ca-n filme pe drumul european E 85, de la Siret spre Suceava. Şoferul unui Audi a blocat trecerea unei maşini de poliţie şi uneia aparţinând ANAF. Urmărirea s-a întins pe kilometri întregi, iar încercările poliţiştilor de a trece de Audi au fost în zadar, scrie monitorulsv.ro.

Echipajul de poliţie se deplasa spre două microbuze suspecte care ar transporta ţigări de contrabandă din Ucraina.

După ieşirea din Vama Siret, echipajul de poliţie şi cel de la ANAF au plecat după cele două microbuze, însă urmărirea a fost împiedicată de presupuşi traficanţi aflaţi la bordul maşinii Audi.

Avertizările repetate prin staţie „Audi trage pe dreapta” au fost ignorate de şoferul care a făcut numeroase depăşiri peste linia continuă şi a circulat pe contrasens. 

VIDEO

Sursă video: Monitorul de Suceava

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.