VIDEO - Un bărbat din Bacău, urmărit şi călcat intenţionat cu maşina. Imaginile au fost filmate de familia victimei

Imaginile cu impactul au fost filmate de familia victimei, care roagă agresorul să înceteze goana!

VIDEO - Un bărbat din Bacău, urmărit şi călcat intenţionat cu maşina. Imaginile au fost filmate de familia victimei VIDEO - Un bărbat din Bacău, urmărit şi călcat intenţionat cu maşina. Imaginile au fost filmate de familia victimei

Un bărbat a fost urmărit şi călcat, intenţionat, cu maşina de un localnic, pe un câmp de la marginea Bacăului, după un conflict izbucnit între cei doi, legat de un teren pe care păşteau animalele. Imaginile cu impactul au fost filmate de familia victimei, care roagă agresorul să înceteze goana.

Scenele extrem de violente au fost filmate chiar de familia victimei. Pe imagini se vede cum maşina se îndreaptă spre bărbat şi-l urmăreşte, iar în cele din urmă, când victima se apropie de soţie, este călcată de autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani. În tot acest timp, femeia ţipă.

„Văleu, ce iese aicea! Vino încoace! Vezi că vine încolo. Dă-te la o parte”, se aude femeia rugându-se de soţul ei să se ferească din calea agresorului.

„Vali! Vino la maşină!”, se aude un alt bărbat, însă chiar în acel moment bărbatul fugărit cu maşina este lovit din plin de maşina agresorului, care îi trece peste picioare.

 

 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.