VIDEO - Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici

În primăvară vă anunţam că Dacia va lansa un model ...

VIDEO - Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici VIDEO - Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici

 

În primăvară vă anunţam că Dacia va lansa un model Duster transformat în utilitară, ca parte a unui proiect special pentru piaţa din Marea Britanie. Între timp iată că versiunea utilitară a SUV-ului produs la Mioveni, a fost desemnată cea mai bună furgonetă 4x4 în Marea Britanie, informează Jurnalul.ro. Duster Commercial a fost aleasă utilitara anului 2016 datorită calităţilor sale dar şi a celui mai bun raport preţ-calitate.Citeşte şi Rovinieta ar putea deveni istorie

Citeşte şi De ce cutia de viteze manuală foloseşte modelul H?

Citeşte şi GALERIE FOTO. Maşinile dictatorilor - află ce automobile deţineau Hitler, Saddam Hussein sau Kim Jong-Il

"Dacia Duster Commercial reprezintă o alternativă interesantă pe segmentul de nişă al vehiculelor utilitare uşoare de teren. Modelul are un preţ bun şi oferă ceva unic pe piaţă", a spus Paul Baker, editor al revistei Whatvan.co.uk, publicaţie care a acordat acest premiu. 

Mai multe imagini cu Dacia Duster Commercial găsiţi aici

Citeşte şi TOP: cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Modelul românesc botezat Dacia Duster Commercial şi este disponibil atât în variantă 4x2, cât şi cu tracţiune 4x4, în vreme ce propulsia este asigurată de binecunoscutul diesel de 1,5 litri cu 110 CP.

În versiunea cu tracţiune faţă, Dusterul de marfă oferă un volum de încărcare de 1.150 de litri şi o sarcină utilă de 550 kg. La modelul cu tracţiune integrală, volumul de încărcare scade cu 150 de litri şi ajunge la un total de 1.000 de litri, ceea ce nu e chiar atât de rău, având în vedere că un Duster 4x4 se descurcă mai mult decât admirabil pe drumuri desfundate.

 

 

La exterior, utilitara destinată pieţei britanice arată la fel ca modelul standard pentru pasageri, cu menţiunea că geamurile din spate sunt fumurii.

Dacia Duster Commercial are un preţ de pornire de 9.595 de lire sterline (fără TVA), adică 13.293 de euro fără TVA.

Citeşte şi Cele 10 greşeli ale Poliţiei Rutiere care duc la haosul de pe şosele

Citeşte şi Află tot despre cauciucurile de iarnă

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi Închisoare de la 2 la 5 ani pentru cei care umblă la kilometraje

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.