VIDEO | Un Duster "special" se întrece cu tancul rusesc T-80 pe teren accidentat

În Rusia, Duster-ul poartă...

VIDEO | Un Duster "special" se întrece cu tancul rusesc T-80 pe teren accidentat VIDEO | Un Duster "special" se întrece cu tancul rusesc T-80 pe teren accidentat

În Rusia, Duster-ul poartă sigla Renault, însă între modelul românesc şi cel rusesc nu e mare diferenţă, singura sesizabilă fiind motorul pe benzină de 2 litri şi 143 de cai, la care românii încă nu au acces.

Revista auto Motor.ru au făcut un test special: un Renault Duster versus un tanc T-80. Iar pentru că scopul testului era să vadă care se descurcă mai bine în mediul off-road, au echipat Duster-ul cu şenile.

Deşi în prima parte a clipului Duster-ul rămâne împotmolit în noroc, echipat cu şenile e greu de oprit.

Ştim că videoclipul este în rusă, dar imaginile nu au nevoie de traducere :) 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.