VIDEO: Un irlandez a creat o melodie ca să-şi vândă maşina pe internet

Anunţurile de vânzare a maşinilor la mâna a doua sunt destul de plictisitoare. Compari preţurile, te uiţi la datele tehnice şi la poze, după care iei o hotărâre. Dar un irlandez crede că o maşină poate fi vândută într-un mod mai amuzant.

VIDEO: Un irlandez a creat o melodie ca să-şi vândă maşina pe internet VIDEO: Un irlandez a creat o melodie ca să-şi vândă maşina pe internet

Cred că nu există pasionat de maşini care să nu se fi uitat vreodată la anunţurile de vânzare a maşinilor la mâna a doua. Şi, ce-i drept, te cam plictiseşti la un moment dat de ele, mai ales dacă nu au poze.

Un comic irlandez pare, însă, să fi găsit soluţia la toată această monotonie. El a creat un videoclip muzical în care descrie maşina pe care vrea să o vândă: un Volkswagen Polo din 1990 cu preţul de 1.800 de euro.

Aruncaţi o privire peste clipul de mai jos şi spuneţi-ne ce părere aveţi.

Aţi face aşa ceva ca să vă vindeţi maşina?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.