VIDEO: Un nebun a zburat printr-o gaură minusculă dintr-un munte de piatră

Nu e cu motoare, dar e cu oameni pasionaţi până aproape de nebunie.

VIDEO: Un nebun a zburat printr-o gaură minusculă dintr-un munte de piatră VIDEO: Un nebun a zburat printr-o gaură minusculă dintr-un munte de piatră

Uli Emanuele e un băiat căruia îi place să zboare. Şi e normal, până la urmă, având în vedere că omul a vrut să zboare încă de când a văzut pentru prima dată păsări pe cer. Doar că în loc să zboare cum zboară toţi oamenii, adică într-un avion, Uli are un costum special cu care îşi croieşte singur drum prin aer.

În videoclipul de mai jos, poţi să vezi cum încearcă - şi reuşeşte - să zboare printr-o gaură minusculă dintr-un munte de piatră. E de prisos să îţi spunem că dacă nu îi ieşea, se lăsa cu dureri.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.