Video | Un şofer care trimitea mesaje de pe telefon pierde controlul maşinii

Autor: Cristian Agatie 15 aug. 2019 Știri auto
Video | Un şofer care trimitea mesaje de pe telefon pierde controlul maşinii

Accidentul s-a petrecut la finele lunii iulie, în Berlin, Massachusetts, SUA, iar filmarea a fost distribuită acum pe reţelele sociale de poliţişti, care trag încă o dată atenţia asupra riscurilor la care se expun şoferii care nu se pot dezlipi de telefoane în timp ce conduc.

În imagini se vede cum maşina, care avea o viteză consioderabilă, loveşte un stâlp de electricitate de pe marginea şoselei şi se rostogoleşte de mai multe ori. Pare incredibil, dar şoferul acesteia a scăpat cu viaţă.

„Aceasta este filmarea unui accident cu un autovehicul la care am intervenit pe 23 iulie. Ne bucurăm că cel implicat a suferit doar răni minore. Şoferului sedanului i s-a emis o citaţie pentru că scria mesaje în timp ce conducea.

Vrem să reamintim tuturor că pot exista consecinţe foarte grave dacă se scriu mesaje la volan…

Acest video a fost făcut public în scop educaţional… Vă rugăm să îl folosiţi ca să vă amintiţi sau pentru a-l arăta familiei şi prietenilor. Mesajele, e-mailul, Facebook-ul, mesajele pe Snapchat pot aştepta – nu merită viaţa ta sau viaţa altei persoane”, este mesajul postat pe Facebook de Poliţia din Berlin, Massachusetts.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide