Video | Un şofer care trimitea mesaje de pe telefon pierde controlul maşinii

Un şofer care folosea telefonul mobil pentru a trimite mesaje pierde controlul volanului şi provoacă un accident grav. Camera video de bord a maşinii care circula în spate a filmat totul. Imagini tulburătoare.

Video | Un şofer care trimitea mesaje de pe telefon pierde controlul maşinii Video | Un şofer care trimitea mesaje de pe telefon pierde controlul maşinii

Accidentul s-a petrecut la finele lunii iulie, în Berlin, Massachusetts, SUA, iar filmarea a fost distribuită acum pe reţelele sociale de poliţişti, care trag încă o dată atenţia asupra riscurilor la care se expun şoferii care nu se pot dezlipi de telefoane în timp ce conduc.

În imagini se vede cum maşina, care avea o viteză consioderabilă, loveşte un stâlp de electricitate de pe marginea şoselei şi se rostogoleşte de mai multe ori. Pare incredibil, dar şoferul acesteia a scăpat cu viaţă.

„Aceasta este filmarea unui accident cu un autovehicul la care am intervenit pe 23 iulie. Ne bucurăm că cel implicat a suferit doar răni minore. Şoferului sedanului i s-a emis o citaţie pentru că scria mesaje în timp ce conducea.

Vrem să reamintim tuturor că pot exista consecinţe foarte grave dacă se scriu mesaje la volan...

Acest video a fost făcut public în scop educaţional... Vă rugăm să îl folosiţi ca să vă amintiţi sau pentru a-l arăta familiei şi prietenilor. Mesajele, e-mailul, Facebook-ul, mesajele pe Snapchat pot aştepta - nu merită viaţa ta sau viaţa altei persoane”, este mesajul postat pe Facebook de Poliţia din Berlin, Massachusetts.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.