VIDEO: Unele dintre cele mai „exotice” cabriolete

Orice este posibil când vine vorba de automobil: aşadar nu trebuie să ne mire faptul că poţi transforma un Jaguar XJ sau Cadillac Escalade într-un cabriolet.

Americanii nu pot fi întrecuţi când vine vorba de a descoperi nişe de piaţă şi a profita de ele. Industria americană auto are, sau a avut, o tradiţie în a produce cabriolete cu patru uşi. Cabrioletele de paradă cum mai sunt cunoscute peste ocean. Chiar dacă este o nişă, dacă se poate obţine un profit li de aici, atunci clientul nostru - stăpânul nostru. Newport Convertible Engineering este o companie americană specializată în a transforma visele clienţilor în realitate. Dacă are patru roţi atunci poate fi cabrio pare sloganul lor. Ultima creaţie este un Jaguar XJ long wheelbase cabrio. Se pare că latura estetică nu prea contează, important este să fie cabrio. XJ Long Cabrio costă aproximativ 130.000 USD. Dar puteţi transforma în cabrio chiar şi un Subaru Impreza STI.

Cadillac Escalade Cabrio

Subaru Impreza WRX STi Cabrio

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.