VIDEO: Urmăreşte LIVE spectacolul de la Goodwood Festival of Speed 2014

Evenimentul britanic Goodwood Festival of Speed a ajuns să fie considerat salonul auto de casă al englezilor de-a lungul celor 21 de ani de existenţă. Doar că, spre deosebire de toate celelalte saloane auto, festivalul vitezei este o explozie de adrenalină, atât pentru piloţi, cât şi pentru public. Iată cum poţi să urmăreşti spectacolul live, chiar de la tine de acasă.

VIDEO: Urmăreşte LIVE spectacolul de la Goodwood Festival of Speed 2014 VIDEO: Urmăreşte LIVE spectacolul de la Goodwood Festival of Speed 2014

Goodwood Festival of Speed 2014 a fost denumit de mulţi ca fiind cel mai tare eveniment auto de pe Bătrânul Continent. Aşa că era oarecum normal ca ProMotor să participe, pentru al doilea an la rând, la festivalul care a ajuns să fie considerat salonul auto de casă al Marii Britanii.

Evident, un drum până în Anglia nu e chiar la îndemâna oricui, mai ales dacă pui la socoteală şi preţul biletelor de intrare, dar asta nu înseamnă că nu poţi să urmăreşti, în direct, spectacolul desfăşurat pe domeniul Goodwood al Lordului March, omul care a pus bazele acestui minunat eveniment.

În acest an, organizatorii au pus la dispoziţie câte un stream live pentru fiecare zi a show-ului, aşa că poţi să fii la curent cu toate noutăţile chiar de la tine de acasă.

VIDEO:

Ziua 1 (26 iunie):

Ziua 2 (27 iunie)

Ziua 3 (28 iunie)

Ziua 4 (29 iunie)

Pentru că nu am descoperit încă o modalitate sănătoasă de a călători în viitor, stream-urile oficiale vor deveni disponibile odată cu începerea programului din fiecare zi a evenimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.