VIDEO: Valorile mărcii Koenigsegg, explicate chiar de fondatorul său

Koenigsegg a pornit la drum ca un producător minuscul de care nu ştia nimeni. Astăzi, însă, a ajuns unul dintre cele mai cunoscute branduri din lumea auto şi construieşte maşini care depăşesc lejer viteza de 400 km/h. Dacă te întrebai cum s-a întâmplat asta, îţi explică domnul Christian von Koenigsegg, fondatorul mărcii, în videoclipul de mai jos.

VIDEO: Valorile mărcii Koenigsegg, explicate chiar de fondatorul său VIDEO: Valorile mărcii Koenigsegg, explicate chiar de fondatorul său

Koenigsegg e un nume de care ai auzit cu siguranţă în ultimii ani, probabil datorită modelelor uluitoare ca One:1 şi Regera. Dar mica firmă suedeză nu a fost întotdeauna atât de cunoscută, fiind pusă pe picioare în 1994 de un om al cărui nume s-ar potrivi de minune unui personaj negativ dintr-un film cu supereroi: Christian von Koenigsegg.

Domnul Koenigsegg a visat de mic copil să îşi facă maşina lui proprie şi personală, iar în cele din urmă a reuşit. Şi, mai mult decât atât, putem spune fără regrete că brandul pe care l-a creat are un loc asigurat în liga celor mai prestigioase mărci de pe planetă.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum a reuşit acest om să facă o afacere de succes dintr-un simplu gând, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.