VIDEO: Vezi cum ajungi pilot profesionist, din începător!

Autor: Gabriel Grosoiu 22 nov. 2011 Știri auto
VIDEO: Vezi cum ajungi pilot profesionist, din începător!

O zi liniştită, Un Subaru bine încălzit şi un circuit la dispoziţie, gata pentru orice extravaganţă. Par ingredientele perfecte pentru distracţia de neuitat, dar iată că că nu toată lumea este pregătită să primească ingredientele ideale ale unei reţete de vis, dintr-o dată.

Doi japonezi au trăit o experienţă pe care cu siguranţă nu ai vrea să o experimentezi de faţă cu prietenii tăi. Aflaţi pe o pistă care abia aştepta să fie „şifonată” de Impreza albastră, cei doi nu doar că au ratat startul, dar au făcut ceva ce ar putea fi recordul mondial la accident-viteză.

Furiosul Subaru reuşeşte să plece de pe loc, după o încercare eşuată, parcurge zona conurilor în forţă, dar exact în momentul când toată puterea ar fi trebuit pusă la pământ în cea mai eficientă manieră, totul se termină în zidul de pe margine. Nimeni nu a fost rănit, dar nu garantăm pentru orgoliul celui aflat la volan.

Tocmai din cauza orgoliului, pilotul şi-a reparat cu grija maşina, după cum ne arată şi în filmuleţul de mai jos, pentru ca după câteva luni să se ambiţioneze şi să parcurgă nişte ture bune de circuit în forjă, fără nicio problemă. Se dovedeşte, încă o dată, că un pas înainte nu poate fi obţinut decât printr-un…moment dificil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide