VIDEO: Volkswagen Scirocco R vs. Ford Focus RS, pe Nurburgring

Iadul Verde este locul ideal pentru dueluri la limită, iar şoferii a două dintre cele mai cunoscute hot hatch-uri iau acest lucru foarte în serios.

O maşină de performanţă, asfalt uscat şi vreme bună. Acestea sunt ingredientele pentru o zi perfectă, după părerea celor mai mulţi dintre pasionaţii auto. Totuşi, se poate şi mai mult.

Dacă drumul ales este chiar renumitul circuit Nurburgring, iar maşinile sunt un Ford Focus RS de 300 CP şi un Volkswagen Scirocco R de 265 CP, distracţia este garantată.

Urmăreşte filmuleţul de mai jos, în care cele două maşini se urmăresc pe virajele circuitului german. Protagoniştii imaginilor pretind că au parcurs circuitul în 8 minute şi 39 de secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.