VIDEO: Vrei să faci liniuţe la semafor cu proştii la volan?

Gândeşte-te de două ori înainte de a-l provoca pe cel de lângă tine la semafor: s-ar putea să o păţeşti ca în următorul video!

Întrebarea ar trebui să fie: cine credeţi că e mai tare, şoferul din Corvette-ul nou sau cel din modelul mai vechi? Diferenţa între Corvette C6 (2005-prezent) şi Corvette C5 (1997-2004) este de vreo 50 CP, dar vorbim şi de o tehnică mult îmbunătăţită a noii generaţii.

Cu toate acestea, chiar de Ziua Recunoştinţei în SUA, un american obişnuit a surprins aceste două modele pregătindu-se de o liniuţă la semafor. Care a fost rezultatul (care dintre şoferi a călcat pe bec), vedeţi în video-ul următor:

Doi prosti isi ciocnesc Corvette-urile! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.