VIDEO: Xzibit face reclamă la Skoda Yeti

Dacă eşti unul din fanii emisiunii “Pimp My Ride”, îţi va plăcea cea mai nou clip publicitar pentru Skoda Yeti. Vezi aici cum o promovează rapperul american.

Skoda Yeti nu este un SUV cu o imagine prea macho, dar se pare că acest lucru poate fi uşor schimbat. Recent, cehii au apelat la serviciile rapperul-ui american Xzibit, un împătimit al cursei Gumball 3000, pentru a schimba puţin imaginea maşinii lor.

Yeti este vedeta atelierului Czech Coast Customs, unde Xzibit îi aşteaptă pe doritorii de tuning radical pentru maşina lor. Atât de radical, încât clientul sosit la volanul unei ciudăţenii primeşte în schimb o Skoda nouă, cu trapă şi banchetă spate fracţionabilă. Vezi aici toată reclama.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.