VIDEO: Zlatan Ibrahimovic îşi etalează noul Porsche 918

Zlatan este cool. Iar un om cool nu poate să aibă decât o maşină cool. Un Porsche 918 Spyder, aşadar, îi vine ca mănuşa...

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic îşi etalează noul Porsche 918 VIDEO: Zlatan Ibrahimovic îşi etalează noul Porsche 918

La începutul anului, Zlatan şi Volvo s-au gândit să rescrie imnul Suediei într-un spot publicitar pentru noul XC70. Un clip care ne-a confirmat că tipul este la fel de cool şi în afara terenului de fotbal. Iar acum super-fotbalistul suedez intră din nou în atenţia noastră cu noua sa achiziţie, un Porsche 918 Spyder.

Dacă ai porniri tocilare, iată aici tot ce trebuie să ştii despre 918 Spyder

Zlatan a fost filmat zilele trecute pe străzile din Stockholm la volanul unuia dintre cele 918 bucăţele de performanţă pură germană. Aici ar fi momentul în care noi să facem glume răutăcioase referitoare la diferenţa de... maşină dintre clipul din ianuarie şi cel de mai jos. Însă Zlatan e mult prea cool pentru asta. În plus, regula nescrisă a redacţiei este să iertăm toate păcatele celui care dă banii pe un 918. Parol!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.