VIDEO: Zmeul şoselelor a uitat că şi Schumacher a avut accidente...

Încă o lecţie pentru băieţaşii grăbiţi cu maşini ieftine, dar cu pretenţii de super-piloţi în condiţii neprielnice: urmăriţi păţania acestui ”zmeu al şoselelor”.

VIDEO: Zmeul şoselelor a uitat că şi Schumacher a avut accidente... VIDEO: Zmeul şoselelor a uitat că şi Schumacher a avut accidente...

Iarnă, viteză, drumuri denivelate şi şoferi (prea) grăbiţi - sună cunoscut? Mai adăugăm o cameră de filmat şi devine clar că urmează un nou episod din categoria "să învăţăm din prostiile altora". În cazul de faţă, prostia unui şofer prea grăbit, care are o maşină ieftină (deci fără echipamente de siguranţă activă moderne) şi conduce foarte agresiv şi periculos.

Din fericire, lucrurile nu s-au terminat dramatic, însă problemele pe care le-a cauzat şoferul grăbit nu sunt minore. Vă mai amintiţi celebra sintagmă a lui Vochină, "unde vă grăbeaţi, domnule şofer?" - e la fel de actuală în fiecare zi:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.