VIDEO. 160 de ani de închisoare pentru o urmărire ca-n jocul GTA pe o şosea din SUA

Ryan Stone, un american în vârstă de 28 de ani, probabil că nu s-a gândit niciodată că va ajunge ”vedetă” ...

VIDEO. 160 de ani de închisoare pentru o urmărire ca-n jocul GTA pe o şosea din SUA VIDEO. 160 de ani de închisoare pentru o urmărire ca-n jocul GTA pe o şosea din SUA

 

Ryan Stone, un american în vârstă de 28 de ani, probabil că nu s-a gândit niciodată că va ajunge ”vedetă” pentru cel mai palpitant furt de maşini difuzat live pe posturile de televiziune. Cursa lui nebună a început cu o maşină pe care a furat-o de la o benzinărie, iar când poliţiştii l-au încolţit, a fugit din maşină, s-a îndreptat spre alt automobil, l-a scos pe şofer cu forţa şi şi-a continuat cursa la volanul maşinii acestuia, informează Firsttoknow.com. Partea interesantă este că într-una din maşinile furate se afla un copil de patru ani. Din fericire, micuţul nu a suferit răni, dar şoferul a primit pentru această faptă o ”răsplată” pe măsură.

 

Citeşte şi Închisoare de la 2 la 5 ani pentru cei care umblă la kilometraje

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi VIDEO. Cu ce "monstru" pleacă la război Marina Americană

Urmărirea ca-n filme s-a sfârşit într-o intersecţie, unde infractorul a pătruns pe roşu şi a fost lovit serios de alte maşini. Poliţiştii au prins bărbatul, după un efort de-a lungul a 100 de kilometri. Şoferul aventuriei a fost condamnat la 160 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru 18 de capete de acuzare. Procurorii spun că inculpatul va fi eligibil pentru eliberare condiţionată abia după 75 de ani.

Mai jos găsiţi transmisia live cu o parte din urmărire.

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Citeşte şi FOTO - Motivul pentru care cineva a plătit 400.000 de lire pentru un Land Rover Defender de 25.000

Citeşte şi VIDEO. Accident uimitor petrecut pe un drum dintre Botoşani şi Dorohoi

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.