VIDEO. Ambulanţa care circula în regim de Maxi-Taxi

Autor: Marius Vișan 15 ian. 2016 Știri auto
VIDEO. Ambulanţa care circula în regim de Maxi-Taxi

 

 

La începutul acestui an Digi24.ro a publicat nişte imagini revoltătoare în care şoferul unei Ambulanţe a fost filmat în timp ce a oprit maşina pentru a lua mai mulţi oameni, urmând să-i transporte câţiva kilometri. Incidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă Lugojul de Buziaş.

În urma unor cercetări reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Lugoj l-au depistat pe şofer, şi au stabilit că în timp ce acesta transporta spre Lugoj pacienţi pentru dializă, a luat în Salvare şi alte persoane pentru a le transporta.

Şoferul susţine că persoanele luate în Salvare erau, de fapt, rude ale pacienţilor aflaţi deja în ambulanţă. Totuşi reprezentanţii unităţii medicale spun că şoferii nu au voie să transporte persoane necunoscute fără aprobarea medicilor.

Citeşte şi Modificări la poliţa RCA. Decontare directă pentru şoferii care nu sunt vinovaţi de accident

Citeşte şi Cele mai ciudate reguli de circulaţie din lume. În SUA poţi transporta gorile, dar numai pe scaunul din dreapta

Citeşte şi MAŞINI SH pe net. Câte dintre anunţuri sunt mincinoase, şi ce pot ascunde maşinile ”fără accident”

La o săptămână după publicarea filmuleţului, Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat pentru MEDIAFAX, că oficialii instituţiei au decis, într-o şedinţă, desfacerea contractului de muncă în cazul şoferului de ambulanţă care a fost filmat în timp ce transporta mai mulţi autostopişti în apropiere de Lugoj.

„Şoferul de ambulanţă a fost chemat la şedinţă, a dat notă explicativă. El a avut mai multe antecedente, aşa că cei din Comitetul director au decis să îi desfacă contractul de muncă. În trecut a mai fost sancţionat cu avertismente”, a spus Iancu Leonida.

 

Citeşte şi VIDEO. Cum descui maşina dacă ai uitat cheile în contact

Citeşte şi FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004” 

Citeşte şi Mă duc unde vrea maşina mea

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide