VIDEO. Când traficul se blochează, unii şoferi confundă trotuarul cu strada

Traficul din Bucureşti este o adevărată aventură, mai ales la orele de vârf. Toţi şoferii se grăbesc ...

VIDEO. Când traficul se blochează, unii şoferi confundă trotuarul cu strada VIDEO. Când traficul se blochează, unii şoferi confundă trotuarul cu strada

 


Traficul din Bucureşti este o adevărată aventură, mai ales la orele de vârf. Toţi şoferii se grăbesc să ajungă unde au treabă, iar în acest caz, pentru câţiva dintre ei, regulile de circulaţie vin pe locul doi. Un astfel de şofer a fost filmat ieri în Drumul Taberei, în zona Tricodava spre Piaţa Moghioroş. Din păcate această practică este des întâlnită printre şoferi, iar unii dintre ei o fac aproape în fiecare zi. Întreaga scenă o puteţi vedea în filmuleţul de mai jos, făcut de un biciclist care avea o cameră montată pe bicicletă şi urcat pe TraficTube.

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.