VIDEO. Cele mai sigure maşini din 2015. Care este ”superman-ul” maşinilor

EuroNCAP a publicat un clasament al celor mai sigure maşini testate în 2015.

VIDEO. Cele mai sigure maşini din 2015. Care este ”superman-ul” maşinilor VIDEO. Cele mai sigure maşini din 2015. Care este ”superman-ul” maşinilor

 

 

EuroNCAP a publicat un clasament al celor mai sigure maşini testate în 2015. Clasament a fost efectuat pe categorii, astfel cel mai mic dintre premianţi este Honda Jazz, acesta obţinând 93% nivel de siguranţă pentru şoferi şi pietoni.

Citeşte şi Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

La capitolul maşini de familie Ford Galaxy a strâns un punctaj egal atât la protecţia pasagerilor adulţi, cât şi la cea a pasagerilor copii: 87%, iar la protecţia pietonilor 79%.

Citeşte şi Şi-a parcat maşina aiurea şi a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa Romană. Ce mesaj a primit pe lunetă - FOTO

Citeşte şi VIDEO. Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola

Vedeta gamei, SUV-ul XC90 a obţinut 97% la protecţia pasagerilor, şi un covârşitor 100% la nivelul sistemelor de siguranţă, acesta fiind cel mai bun punctaj din toate maşinile testate în 2015. 

Citeşte şi Care sunt cele patru tipologii de şoferi români periculoşi la volan

Citeşte şi Renault recheamă peste 15.000 de vehicule noi, care au probleme cu emisiile. UPDATE: Reacţia companiei

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.