VIDEO. Cum deschizi maşina dacă ai uitat cheile înăuntru

Autor: Marius Vișan 14 ian. 2016 Știri auto
VIDEO. Cum deschizi maşina dacă ai uitat cheile înăuntru

 

Dacă vreodată vi se întâmplă să închideţi maşină şi să uitaţi cheile înăuntru nu vă panicaţi. Vă arătăm două exemple despre cum vă puteţi debloca maşina, fără să fiţi nevoit să spargeţi geamul sau să aplelaţi la ”profesioniştii” din domeniu pentru a v-o deschide.

Primul dintre ele este cel mai simplu. Pentru a-l pune în aplicare nu aveţi nevoie decât de o sfoară şi de multă răbdare. Important de menţionat este că aceasă tehnică poate fi aplicată doar pentru maşinile cu siguranţa poziţionată astfel încât să poată fi apucată cu nodul frânghiei. În filmuleţul alăturat puteţi vedea cât de simplu este. 

Pentru a pune în aplicare a doua tehnică este nevoie de un kit special. Îl găsiţi pe site-urile de comerţ online. Iată un tutorial care să vă ajute să înţelegeţi cum funcţionează. Poate dura ceva timp până să intraţi în posesia kit-ului, dar dacă aveţi răbdare nu veţi mai fi nevoit să spargeţi geamult pentru a intra în maşină. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide