VIDEO. Cum deschizi maşina dacă ai uitat cheile înăuntru

Dacă vreodată vi se întâmplă să închideţi maşină şi să uitaţi cheile înăuntru ...

VIDEO. Cum deschizi maşina dacă ai uitat cheile înăuntru VIDEO. Cum deschizi maşina dacă ai uitat cheile înăuntru

 

Dacă vreodată vi se întâmplă să închideţi maşină şi să uitaţi cheile înăuntru nu vă panicaţi. Vă arătăm două exemple despre cum vă puteţi debloca maşina, fără să fiţi nevoit să spargeţi geamul sau să aplelaţi la ”profesioniştii” din domeniu pentru a v-o deschide.

Primul dintre ele este cel mai simplu. Pentru a-l pune în aplicare nu aveţi nevoie decât de o sfoară şi de multă răbdare. Important de menţionat este că aceasă tehnică poate fi aplicată doar pentru maşinile cu siguranţa poziţionată astfel încât să poată fi apucată cu nodul frânghiei. În filmuleţul alăturat puteţi vedea cât de simplu este. 

Pentru a pune în aplicare a doua tehnică este nevoie de un kit special. Îl găsiţi pe site-urile de comerţ online. Iată un tutorial care să vă ajute să înţelegeţi cum funcţionează. Poate dura ceva timp până să intraţi în posesia kit-ului, dar dacă aveţi răbdare nu veţi mai fi nevoit să spargeţi geamult pentru a intra în maşină. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.