VIDEO. Două mari ”motive” pentru care această reclamă a devenit un video viral

O reclamă informativă din domeniul auto a atras sute de mii de vizualizări ...

VIDEO. Două mari ”motive” pentru care această reclamă a devenit un video viral VIDEO. Două mari ”motive” pentru care această reclamă a devenit un video viral

 

O reclamă informativă din domeniul auto a atras sute de mii de vizualizări mulţumită unei prezentatoare foarte ”înzestrate”. Compania care a creat această reclamă care se adresează managerilor de proiect, consultanţilor şi firmelor care organizeaţă chemări în service. Juliana Morgan este numele prezentatoarei, şi chiar dacă ea nu explică prea multe despre cum să schimbăm uleiul, talentul ei de prezentatoare şi fizicul sunt atât de convingătoare încât ne fac să urmărim materialul până la ultima secundă. 

 

 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.