VIDEO. Imagini incredibile cu un şofer care conduce maşina prin albia Dâmboviţei

Un şofer a fost filmat, marţi, în timp ce conducea maşina prin albia râului Dâmboviţa.

VIDEO. Imagini incredibile cu un şofer care conduce maşina prin albia Dâmboviţei VIDEO. Imagini incredibile cu un şofer care conduce maşina prin albia Dâmboviţei

O tânără a filmat cu telefonul mobil un şofer bucureştean care conduce prin albia râului Dâmboviţa, într-o zonă secată de autorităţi pentru curăţare. Imaginile au fost postate ulterior pe Facebook.

"Azi (16 februarie, n. red). Ora 16. În spatele Bibliotecii Naţionale. O maşină încearcă să ocolească traficul pe unde trecea odinioară Dâmboviţa", a scris tânăra în descriere clipului.

"Aşa ceva nu am văzut", a comentat un internaut, în vreme ce altcineva a întrebat dacă nu cumva ar trebui sesizată Poliţia.

 

Azi. Ora 16. in spatele Bibliotecii Nationale. O masina incearca sa ocoleasca traficul pe unde trecea odinioara Damboviţa.

Posted by Ana-Maria Irimia on Tuesday, 16 February 2016
 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.