VIDEO. În Rusia poţi să-ţi transformi maşina în tanc cu 1.300 de dolari

Ruşii au într-adevăr o pasiune pentru maşinile care merg pe zăpadă.

VIDEO. În Rusia poţi să-ţi transformi maşina în tanc cu 1.300 de dolari VIDEO. În Rusia poţi să-ţi transformi maşina în tanc cu 1.300 de dolari


Ruşii au într-adevăr o pasiune pentru maşinile care merg pe zăpadă. După ce am văzut cu arată şi ce poate  "Fratele" rus al lui Ghe-O Rescueam mai găsit pe net această struţo-cămilă a off road-ului, demnă de atenţia noastră. Este vorba de o Lada care a beneficiat de un tuning special, astfel că acum poate circula cu uşurinţă pe zăpadă. Inginerul rus Pavel Shavrin din Magnitogorsk, este cel care a proiectat şi realizat această bestie în şase luni, cu 100.000 de ruble, sau un pic peste 1.300 de dolari. Aceasta a fost construită din piese de tancuri găsite în regiunea Ural. Proprietarul se mândreşte că autovehiculul său atinge o viteză maximă de 50 de km/oră. 


 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.