VIDEO. Maşinile Guvernului Cioloş - Episodul 3. Ce ”bijuterii” conduce ministrul Apărării

VIDEO. Maşinile Guvernului Cioloş - Episodul 3. Ce ”bijuterii” conduce ministrul Apărării VIDEO. Maşinile Guvernului Cioloş - Episodul 3. Ce ”bijuterii” conduce ministrul Apărării

 

Miniştrii din Guvernul condus de Dacian Cioloş au probabil cel mai impresionant şi variat „parc auto” dintre toate Guvernele României. După ce am aflat ce maşină conduce ministrul Anca Dragu, şi care este flota de "pitici" a ministrului Adrian Curaj, acum i-a venit rândul ministrulului Apărării să-i dezvăluim achiziţiile pe patru roţi, ca să spunem aşa.

Mihnea Motoc, ministrul Apărării deţine un Jaguar X Type fabricat în 2008 şi un Mercedes E 200, fabricat în 2014 (maşină costă nouă puţin peste 40.000 de euro). De asemenea, Motoc mai deţine şi un Ford Fiesta vechi din anii ’90, pe care specifică că nu l-a radiat încă. 

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi Ce mesaj de „mulţumire” a primit un şofer care a parcat pe trotuar - FOTO

Citeşte şi VEŞTI BUNE despre starea de sănătate a lui Schumacher

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

 

Jaguar X Type

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.