VIDEO. Mercedes Royale 600 – Cea mai bizară limuzină făcută din bucăţi

Autor: Marius Vișan 21 dec. 2015 Știri auto

 


Când credeam că le-am văzut pe toate în materie de ciudăţenii auto, iată că apare Mercedes Royale care să ne surprindă. Un Mercedes cu faruri de SLS AMG, o grilă a radiatorului asemănătoare cu ceea ce avea Mercedes-Benz 600 pe vremuri şi prize de aer împrumutate de la SLR. Din îmbinareai acestor elemente rezultă bizareria numărul unu în materie de limuzine Mercedes. 

Clipul a fost filmat undeva în California, iar iniţial a fost postat pe profilul de Facebook al unei reprezentanţe auto. Deşi proprietarul acestui Mercedes vrea să-şi păstreze anonimatul, este ”suspectat” că ar avea un service de dezmembrări şi că, în sfârşit, a găsit o întrebuinţare pieselor pe care le avea în atelier.

Altfel, nu există o explicaţie pentru această ciudăţenie grandioasă care curpinde: o grilă a radiatorului de tip clasic, faruri alungite în genul celor de la SLS AMG, portiere faţă şi prize de aer de SLR şi, în sfârşit, o “coadă de rândunică” tipică generaţiilor S-Class W111 şi W112.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide