VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară limuzină făcută din bucăţi

Când credeam că le-am văzut pe toate în materie de ciudăţenii auto, iată că apare ...

VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară limuzină făcută din bucăţi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară limuzină făcută din bucăţi

 


Când credeam că le-am văzut pe toate în materie de ciudăţenii auto, iată că apare Mercedes Royale care să ne surprindă. Un Mercedes cu faruri de SLS AMG, o grilă a radiatorului asemănătoare cu ceea ce avea Mercedes-Benz 600 pe vremuri şi prize de aer împrumutate de la SLR. Din îmbinareai acestor elemente rezultă bizareria numărul unu în materie de limuzine Mercedes. 

Clipul a fost filmat undeva în California, iar iniţial a fost postat pe profilul de Facebook al unei reprezentanţe auto. Deşi proprietarul acestui Mercedes vrea să-şi păstreze anonimatul, este ”suspectat” că ar avea un service de dezmembrări şi că, în sfârşit, a găsit o întrebuinţare pieselor pe care le avea în atelier.

Altfel, nu există o explicaţie pentru această ciudăţenie grandioasă care curpinde: o grilă a radiatorului de tip clasic, faruri alungite în genul celor de la SLS AMG, portiere faţă şi prize de aer de SLR şi, în sfârşit, o “coadă de rândunică” tipică generaţiilor S-Class W111 şi W112.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.