VIDEO. Noua limuzină Mercedes-Maybach S600 Pullman e uimitoare!

VIDEO. Noua limuzină Mercedes-Maybach S600 Pullman e uimitoare! VIDEO. Noua limuzină Mercedes-Maybach S600 Pullman e uimitoare!

 

Noul Mercedes-Maybach S600 Pullman 2016 va fi o prezenţă greu de ignorat de către rivalii brandului. Cu un ampatament de mărimea unui sedan compact (4,418 mm) şi o lungime totală de 6,5 metri, noua limuzină Benz face ca toate versiunile precedente să pară mici.

În interior pasagerii se vor putea bucura de un sistem de sunet surround 3D Burmester high-end şi tapiţerie din piele, în timp ce pe plafon există trei instrumente analogice care informeză cu privire la viteză, vremea şi temperatura exterioară.

Roţile sunt puse în mişcare de acelaşi motor V12 de 6.0 litri twin-turbo folosit şi pe Maybach S600, care produce 523 de cai putere.

Noul Mercedes-Maybach S600 Pullman va fi scos la vânzare începe cu luna ianuarie a lui 2016, având un preţ de pronire de 500.000 de euro.

Citeşte şi TOP 10: cele mai economice maşini din România, mai ieftine de 20.000 de euro

Citeşte şi Cele mai bune maşini second-hand pentru şoferii începători

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.