VIDEO. Noul VW Golf GTE este o rachetă super-economică

Autor: Adrian Mihălţianu 08 dec. 2014 Știri auto
VIDEO. Noul VW Golf GTE este o rachetă super-economică

Dacă visul tău de a devenit pilot de avion de vânătoare sau astronaut a fost irosit de notele proaste la matematică, sau dacă n-ai mai ajuns să faci base jumping pentru că n-ai vrut totuşi să fii la un pas de a te face praf în primele stânci, dacă tot ce ţi-ai dorit a fost să simţi G-urile cum îţi trag creierul într-o parte sau alta a ţestei, sau dacă gândul de a pilota o rachetă pe roţi te mai face şi acum să ai piele de găină, avem o reclamă pentru tine.

Da, e la noul Volkswagen Golf GTE, care nu e nici rachetă, nici avion de vânătoare, dar care promite să fie cel puţin la fel de distractiv, fiind capabil să prindă 100 km/h în 7.6 secunde şi să atingă o viteză maximă de 217 km/h. Cu 204 CP sub capotă, un consum mediu de 1.5 litri la suta de kilometri şi la un preţ de circa 35.000 de euro (cu bonusurile guvernamentale incluse, în UK), e o rachetă foarte accesibilă. Cam aşa ceva.

La ce e bun un Golf GTE? În primul rând, este capabil să ruleze 50 de km doar pe baterii, ceea ce înseamnă că în utilizarea urbană nu o să fii nevoit să consumi un gram de carburant, dar şi că maşina nu va polua deloc în oraş. În al doilea rând, e un Golf ca toate Golfurile, practic, jucăuş dar sigur pe şosea şi chiar frumuşel. În al treilea rând, te ajută să scapi de Mafie.

Şi nu în ultimul rând, după cum veţi putea vedea în clipul video de mai jos, e capabil să-ţi ofere toate senzaţiile nebuneşti la un loc. Şi la un consum mic. Vrem? VREM!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide