VIDEO. Noul VW Golf GTE este o rachetă super-economică

Acceleraţie. G-uri. Plecări ca din tun. Distracţie. Adrenalină. Fiecare, pe rând, experimentată de piloţii celor mai rapide maşinării care au văzut faţa pământului. Toate la un loc, experimentate de şoferii noului VW Golf GTE. Cel puţin aşa ne spune ultima reclamă...

VIDEO. Noul VW Golf GTE este o rachetă super-economică VIDEO. Noul VW Golf GTE este o rachetă super-economică

Dacă visul tău de a devenit pilot de avion de vânătoare sau astronaut a fost irosit de notele proaste la matematică, sau dacă n-ai mai ajuns să faci base jumping pentru că n-ai vrut totuşi să fii la un pas de a te face praf în primele stânci, dacă tot ce ţi-ai dorit a fost să simţi G-urile cum îţi trag creierul într-o parte sau alta a ţestei, sau dacă gândul de a pilota o rachetă pe roţi te mai face şi acum să ai piele de găină, avem o reclamă pentru tine.

Da, e la noul Volkswagen Golf GTE, care nu e nici rachetă, nici avion de vânătoare, dar care promite să fie cel puţin la fel de distractiv, fiind capabil să prindă 100 km/h în 7.6 secunde şi să atingă o viteză maximă de 217 km/h. Cu 204 CP sub capotă, un consum mediu de 1.5 litri la suta de kilometri şi la un preţ de circa 35.000 de euro (cu bonusurile guvernamentale incluse, în UK), e o rachetă foarte accesibilă. Cam aşa ceva.

La ce e bun un Golf GTE? În primul rând, este capabil să ruleze 50 de km doar pe baterii, ceea ce înseamnă că în utilizarea urbană nu o să fii nevoit să consumi un gram de carburant, dar şi că maşina nu va polua deloc în oraş. În al doilea rând, e un Golf ca toate Golfurile, practic, jucăuş dar sigur pe şosea şi chiar frumuşel. În al treilea rând, te ajută să scapi de Mafie.

Şi nu în ultimul rând, după cum veţi putea vedea în clipul video de mai jos, e capabil să-ţi ofere toate senzaţiile nebuneşti la un loc. Şi la un consum mic. Vrem? VREM!

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.