VIDEO. Primul giratoriu suspendat din România a fost deschis traficului

Pasajul suprateran aflat la intersecţia...

VIDEO. Primul giratoriu suspendat din România a fost deschis traficului VIDEO. Primul giratoriu suspendat din România a fost deschis traficului

 


Pasajul suprateran aflat la intersecţia DN1B cu DJ 102 (Ploieşti-Păuleşti), o lucrare care a costat autorităţile aproximativ 79 milioane lei, se va deschide sâmbătă la ora 11.45, potrivit Digi24.ro.

Astfel, pasajul de deschide circulaţiei după ce au fost finalizate operaţiunile de înlăturare a semafoarelor, montarea parapeţilor de tip New Jersey, finalizarea rigolelor şi a accesului pietonal.

De menţionat mai este faptul că traficul în zonă se va desfăşura respectând marcajele orizontale şi semnele verticale de circulaţie amplasate conform proiectului tehnic avizat.

Luând în considerare complexitatea operaţiunilor de dezafectare a semaforizării existente şi închiderea acceselor rutiere actuale situate sub pasaj, şoferii care vor trece pe acolo sunt rugaţi să urmeze şi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere şi semnalizarea temporară.

Pasajul va avea aproximativ un km, o rază exterioară de 51 de metri şi o lăţime de 11 metri. Înălţimea este de 7 metri. 

Construcţia pasajului s-a făcut cu ajutorul fondurilor europene şi a costat aproximativ 79 de milioane de lei, suma la care Consiliului Judeţean Prahova a contribuit cu 3 milioane de lei.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.