VIDEO. Un român şi-a lăsat maşina în parcare, iar dimineaţa a avut o surpriză neplăcută

Un ieşean care şi-a lăsat maşina ...

VIDEO. Un român şi-a lăsat maşina în parcare, iar dimineaţa a avut o surpriză neplăcută VIDEO. Un român şi-a lăsat maşina în parcare, iar dimineaţa a avut o surpriză neplăcută

 


Un ieşean care şi-a lăsat maşina cu un anunţ de vânzare într-o parcare a avut un şoc joi dimineaţă, când a găsit-o fără roţi.

Şoferul şi-a lăsat în parcare autoturismul Dacia Lodgy adus din Germania pentru a fi vândut. După ce a văzut că hoţii i-au furat roţile, proprietarul a făcut plângere la poliţie ieri.

După câteva ore, proprietarul a venit cu alte roţi pe care le-a montat. Acesta a spus că hoţii au fost cel mai probabil atraşi de jante deoarece erau din aliaj. La câţiva metri de maşina lăsată pe asfalt, se mai afla ieri şi un Opel Corsa. Cei din bazar au spus că maşina a fost lăsată fără roţi în urmă cu un an de zile, scrie informează Gandul.info.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.