Videoclip inedit cu o Dacia 1310 decapotabilă. FOTO-VIDEO

Ciprenko şi Marius Moga au lansat un videoclip a cărui acţiune ...

Videoclip inedit cu o Dacia 1310 decapotabilă. FOTO-VIDEO Videoclip inedit cu o Dacia 1310 decapotabilă. FOTO-VIDEO

 


Ciprenko şi Marius Moga au lansat un videoclip a cărui acţiune se petrece în jurul unei maşini Dacia 1310 transformată în decapotabilă şi colorată cu graffiti. Cei doi sunt filmaţi în diverse ipostaze plimbându-se prin centrul Bucureştiului la volanul Daciei. 

Este de apreciat că artiştii români folosesc maşini autohtone în videoclipurile lor. Dacia este o maşină îndrăgită de mulţi români şi ar fi interesant să vedem că aceste veritabile simboluri pe patru roţi nu sunt uitate. Ne-am bucura să vedem variante modificate şi pentru Dacia MaxiBreak, Lăstun sau Dacia 1100.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.