Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010

Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului său MPV de clasă B, sub numele de ix20, la data de 30 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris 2010.

Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010 Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010

Urmând a purta numele ix20, schiţa modelului publicată astăzi prezintă un design îndepărtat de imaginea clasică asociată segmentului din care acesta face parte, adoptând un profil dinamic, sportiv, în concordanţă cu reputaţia Hyundai - de producător modern, inovator. Proiectat şi dezvoltat la centrul european Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea model Hyundai, după ix35, care adoptă noul limbaj de design 'fluidic sculpture'. Numele ix20 reflectă adaptabilitatea noului model asociată clasei crossover şi ilustrează funcţia de transport persoane combinată perfect unei experienţe de şofat plăcute, dinamice.

Comercializarea ix20 va demara în ultimul trimestru al anului curent şi va fi susţinută de integrarea pachetului 'Five Year Triple Care' - care include 5 ani de garanţie integrală, fără limită de kilometri, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări tehnice gratuite. Un alt model Hyundai care va debuta la Paris este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model din gamă beneficiaza de un set larg de îmbunătăţiri la nivel de design, specificaţii şi tehnologie - inclusiv un nou motor de 1.0 litri, prezentând emisii CO2 de numai 99 g/km.

Salonul auto va reprezenta şi oportunitatea de prezentare a celor mai noi realizări Hyundai în materie de programe dedicate protecţiei mediului - Blue Drive™. Marca ţinteşte să devină lider la capitolul tehnologii ecologice, noile modele Hyundai reprezentând exemple semnificative pe piaţa europeană în reducerea emisiilor de noxe. Hyundai şi-a extins spatiul de expunere cu 66 de procente în cadrul ediţiei 2010 a salonului, în scopul de a expune o paletă variată de produse şi noi tehnologii.

Informaţii suplimentare referitoare la modelele vedetă Hyundai în cadrul Salonului Auto de la Paris 2010 vor fi publicate în preajma evenimentului şi vor fi disponibile în standul de prezentare al mărcii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.