Viitoarea generaţie Opel Vectra

Site-ul www.worldcarfans.com a postat primele imagini ale viitorului Opel Vectra, surprins pe străzile Germaniei în timpul testelor premergătoare lansării oficiale.

Viitoarea generaţie Opel Vectra Viitoarea generaţie Opel Vectra
Generaţia a treia a lui Opel Vectra a văzut lumina zilei în 2001, iar viitoarea generaţie a văzut flash-ul bliţului celor de la www.worldcarfans.com în timpul testelor din Germania. Noua Opel Vectra va fi construită pe platforma tehnică Epsilon 2, care permite dimensiuni mai mari în ceea ce priveşte lăţimea şi înălţimea maşinii. Acest lucru va crea un spaţiu interior net superior celui existent.

Noul Opel Vectra va fi un concurent direct al recentului Ford Mondeo şi al popularului VW Passat. Pentru a face cu succes faţă competitorilor, Opel Vectra va beneficia opţional şi de tracţiune integrală, dar şi de o ofertă variată în ceea ce priveşte motorizarea, fiind incluse noile propulsoare de 2,7 litri V6 turbodiesel de 200 CP şi un motor pe benzină V8 de 2,8 litri.

Noua gereraţie a berlinei constructorului german va fi văzută pentru prima dată sub lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.