Viitoarea Opel Astra nu se va mai construi în Germania

Opel a anunţat oficial că viitoare generaţie Opel Astra nu se va mai construi în Germania, ci acest model va fi fabricat în Ellesmere Port, Anglia şi Gliwice, Polonia.

Viitoarea Opel Astra nu se va mai construi în Germania Viitoarea Opel Astra nu se va mai construi în Germania

Decizia de mutare a fabricării viitoarei generaţii Opel Astra a fost luată ca urmare a aprobării unei înţelegeri în ceea ce priveşte forţa de muncă. Acestă înţelegere va intra în vigoare din 2013 şi va fi valabilă în ciclul de viaţă a viitoarei Astra, adică până în 2020.

Viitoare generaţie de Opel Astra va intra în producţie în 2015. Pentru ca liniile de producţie să fie pregătite până în 2015, GM va investi în cele două fabrici 300 de milioane de euro. În locaţia din Anglia se va lucra în trei schimburi şi se vor produce 160.000 de vehicule anual.

Producţia Opel-ului Astra va fi oprită în Rüsselsheim, Germania, dar această fabrică va continua să aibă un rol strategic în dezvoltarea companiei, a declarat Karl-Friedrich Stracke, CEO Opel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.