Viitorul BMW M850i Gran Coupe, suprins de un cititior ProMotor pe o autostradă din Germania – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 10 mai 2019 Știri auto

În iunie 2019, BMW va dezvălui în sfârşit ceea ce s-ar putea dovedi a fi cea mai sexy maşină a gamei actuale BMW – Seria 8 Gran Coupe. Cel de-al treilea şi ultimul membru al noii familii Seria 8 va lua forma unui coupe cu patru uşi, cu un design atrăgător şi cu mai mult spaţiu interior pentru ocupanţii săi.

În vârful gamei va sta M850i Gran Coupe, care a fost recent fotografiat de un cititor ProMotor pe A9 în Germania. 

Putem vedea că în partea din faţă maşina urmează aceeaşi linie de design a Seriei 8. De asemenea, avem o linie a acoperişului tipică modelelor coupe, care nu numai că arată bine, dar pare să ofere ocupanţilor suficient spaţiu. În spate există un spoiler subţire, care îi conferă un aspect mai sportiv şi evacuările duble.

BMW M850i Gran Coupe va fi modelul de vârf al Seriei 8, propulsat de un V8 de 4.4 litri twin-turbo de 530 CP, care, pe modelul simplu Coupe, este capabil să livreze un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3,7 secunde.

În interior, ne aşteptam să vedem acelaşi nivel de lux ca şi la modelele Coupe si Convertible, împreună cu cel mai nou sistem de infotainment BMW.

BMW Seria 8 Gran Coupe se vinde la sfârşitul anului 2019 ca model pentru anul 2020 şi va umple golul lăsat de Seria 6 Gran Coupe, la care BMW a renunţat recent. 

Preţul va începe de la peste 100.000 de dolari (aproximativ 90.000 de euro). Modelul Coupe M850i xDrive porneşte de la 112.895 de dolari (100.000 de euro), iar modelul Gran Coupe va fi probabil ceva mai scump de atât.

Sursă: bmwblog.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide