Viitorul crossover BMW X1 va avea tracţiune pe puntea faţă

Umblă zvonul că BMW lucrează la viitorul X1, care va folosi noua configuraţie cu tracţiune faţă. Încă o veste bună, deci, pentru împătimiţii mărcii... Detalii în cele ce urmează.

Viitorul crossover BMW X1 va avea tracţiune pe puntea faţă Viitorul crossover BMW X1 va avea tracţiune pe puntea faţă

Fanii pentru care argumentul că BMW are doar tracţiune spate era suprem au primit o bună lovitură odată cu apariţia lui BMW Seria 2 Active Tourer. Iar acum se pare că vor fi puşi din nou la încercare. 

Am şi testat familistul „excentric” de la BMW. Iată impresiile noastre

BMW Blog întăreşte zvonurile că viitorul crossover X1 va dispune de tracţiune pe puntea faţă (în versiune entry-level), dispunând şi de configuraţia all wheel drive pentru cei care vor ca indicativul X1 să-şi păstreze conotaţia iniţială. Viitorul X1, al cărui debut este aşteptat în 2016, va folosi platforma pe care momentan o împart MINI şi BMW Seria 2 Active Tourer. 

Dacă erai curios cum s-ar descurca X1 cu xDrive în off-road, noi tocmai am răspuns la întrebare...

Adoptarea acestei strategii pentru X1 vrea să aducă un plus de spaţiu la interior (deci un plus de confort), fără a compromite, totuşi, caracteristicile dinamice ale maşinii. Sub capota viitorului X1 vor sta motoare cu patru cilindri în linie (atât diesel cât şi pe benzină), luându-se în calcul şi varianta motorului de 1,5 litri, cu trei cilindri în linie, pentru versiunile de echipare entry-level.

 

sursa: BMWBLOG

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.