Viitorul Ferrari spionat

Primele poze cu viitorul GT Ferrari au ajuns pe internet. Destul de bine camuflat, viitorul model este surprins însă fără formele false menite să-i ascundă silueta.

Viitorul Ferrari spionat Viitorul Ferrari spionat
Ferrari F149Sub camuflajul grosolan se ascunde următoarea armă Ferrari împotriva roadsterelor germane. Din păcate ne putem face doar o părere de ansamblu asupra acestui model datorită atenţiei cu care italienii l-au bandajat. Ştim însă că va fi un coupe în configuraţia 2+2 şi va adăposti sub capotă acelaşi V8 de pe F430 setat diferit şi dispus evident în partea frontală.

Există zvonuri că modelul va beneficia de un acoperiş rigid retractabil, pentru a lupta cu arme egale cu ultimele creaţii venite din Germania, însă acest lucru nu poate fi infirmat sau confirmat privind pozele actuale.

O altă necunoscută a acestui model este numele. Momentan este codificat sub indicativul F149, dar denumirile Dino şi GT California candidează titulatura acestuia. Misterul va fi însă împrăştiat la Salonul de la Paris, din această toamnă,  când modelul va fi expus în faţa publicului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.