Viitorul ML coupe, noul Mercedes-Benz GLE Coupe, arată ultra-agresiv în imaginile spion

După cum ştiaţi, viitorul ML se va numi Mercedes-Benz GLE, în acord cu noua nomenclatură a grupului. Din imaginile spion putem vedea deja că vorbim de o maşină foarte agresivă, care preia toate elementele de succes aduse deja în segment de BMW X6.

Viitorul ML coupe, noul Mercedes-Benz GLE Coupe, arată ultra-agresiv în imaginile spion Viitorul ML coupe, noul Mercedes-Benz GLE Coupe, arată ultra-agresiv în imaginile spion

Viitorul Mercedes-Benz ML se va numi GLE, în acord cu noile denumiri ale modelelor Mercedes-Benz, despre care am scris în urmă cu ceva vreme. Dar nu doar denumirea se schimbă, ci şi modul în care arată maşina, şi încă fundamental, în special pentru versiunea coupe!

După cum puteţi vedea din pozele-spion publicate de Mercedesblog, avem de-a face cu un sports activity coupe, tip de maşină inventat de BMW cu al său X6. Cei de la Mercedes-Benz nu s-au sfiit să preia elementele de design fundamentale născocite de cei la concurenţa lor, dar le-au dus la un alt nivel - dacă X6 arată în continuare masiv şi excesiv de musculos, viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe este mult mai rafinat, cu o parte posterioară elegantă, mai în acord cu stilul general al unui SUV de mari dimensiuni.

GLE promite să atragă şi clienţii care vor un SAC elegant, nu doar excesiv de puternic

În privinţa motorizărilor, GLE 63 AMG Coupe va folosi cel mai probabil motorul V8 de 4 litri şi 510 CP de pe actualul Mercedes-AMG GT, tocmai bine pentru a se lupta de la egal la egal cu BMW X6 M.

Mai multe imagini, cu întreaga maşină, pe mercedesblog.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.