Viitorul Opel Zafira ar putea să fie... Rocks

Toată lumea vrea maşini cu gardă la sol mărită, aşa că Opel s-ar putea să înalţe un pic MPV-ul Zafira pentru următoarea generaţie.

Viitorul Opel Zafira ar putea să fie... Rocks Viitorul Opel Zafira ar putea să fie... Rocks

Surse de la Caradisiac afirmă că următoarea generaţie Zafira ar putea căpăta câţiva centimetri în plus (de la sol), ca răspuns Opel la cererea mare de SUV-uri şi crossovere.

Viitorul Zafira ar împărţi platforma cu următoarele Peugeot 3008 şi 6008, fiind construită pe platforma modulară EMP2 - acesta fiind unul dintre produsele colaborării PSA-General Motors. 

Cu toate că MPV-ul SUV compact Zafira va putea acomoda până la şapte pasageri, în plan există şi un SUV de dimensiuni mari (urmaş pentru Antara) care va avea, de asemenea, şapte locuri. Motoarele ar fi de origine GM, cu unităţi pe benzină cu puteri cuprinse între 120 şi 170 CP şi cu dieseluri între 110 şi 195 de cai-putere. 

Prima apariţie a Zafirei SUV ar avea loc la salonul auto de la Paris, în 2016, urmând ca în 2017 să-şi facă debutul pe piaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.